O nama

Modernije. Brže. Sigurnije.

Velyum tim razvija online poslovne strategije te pomaže izgraditi most između zadanih ciljeva i konačnih rezultata svojih klijenata. Velyum softveri automatiziraju poslovanje, pružaju odličan pregled podataka i uvid u poslovne statistike. Brže, modernije, sigurnije, moto je tima – baš kako online poslovanje treba da izgleda!

Velyum Hidić Amar

Hidić Amar, Velyum CEO & Founder

Riječ osnivača

"Vjerujem da je programiranje i izrada poslovnih programa i sistema koji poslovanje podižu na viši nivo upravo ono u čemu sam jako dobar i to je razlog zbog kojeg sam se odlučio za osnivanje kompanije. Kako bi poslovanje bilo brže, modernije i sigurnije – kreiramo programe za automatizaciju, web shopove, booking aplikacije i sisteme za narudžbe i rezervacije. Dobro napravljen softver može ubrzati i unaprijediti posao koji radite."

Zašto izabrati nas?

Jer imamo iskustvo na domaćem i stranom tržištu;

Jer posjedujemo znanje o digitalnom marketingu;

Jer ostajemo vaša podrška i nakon dostavljenog projekta - radi stručnog vodstva, rješavanja problema i tehničke podrške.

“Amar me oduševio svojom profesionalnošću, to se zaista rijetko susreće kod tako mladih ljudi. Kada smo se prvi put našli na sastanku, uvjerio me da zna šta radi i da to radi odlično. Odlučio sam da surađujemo i rezultati su sjajni.”

Enver Seferović, Unimatrix d.o.o.

“Jednostavnost sistema koji nam je kreirala kompanija Velyum stvarno ubrzava svakodnevni proces dodavanja novih stavki u web shop.”

Haris, Unimatrix d.o.o.

“Amar je osoba koja je od samog početka izrazila osjećaj kreativnosti. Amar jednostavno treba imati prostora da sjedini kreativnosti, maštovitost i programerske sposobnosti u profilu web programiranja. Njegov koncept je naša budućnost.”

prof. Sej Ramić

“Amar je vrlo pouzdan web programer. Pomogao mi je kreirati CMS aplikaciju koja je bila vrlo učinkovita i napravljena u kratkom vremenskom razdoblju.”

Spremni ste za promjene, inovacije, napredovanje?

Čekamo vašu poruku za saradnju - ovo je godina poslovnog rasta, pripremite se na vrijeme.