Projekti

Klik za uspješne priče

Pogledajte projekte kompanija kojima smo pomogli da naprave level up u svom poslovanju. Online lice svake od ovih kompanija ukazuje na uspješnost njihovog poslovanja.

Unimatrix d.o.o.
Web, Graphic Design, CMS, Shop

Unimatrix d.o.o.

Za kompaniju Unimatrix, koja je vodeća kompanija na USK za fiskalizaciju, prodaju i servis računara laptopa i fiskalinh uređaja, kreirali smo novi web shop koji je u potpunosti zasnovan na Velyum e-commerce sistemu. Velyum e-commerce sistem im je dao brzinu i lakoću rada koja je potrebna radnicima za što lakše upravljanje stranciom, proizvodima u narudžbama kupaca.

Web, Graphic Design, Video, CMS

Dental-Studio Merdanić

Dental-Studio Merdanić uspješna je priča o Dr. Amaru Merdaniću, a njihova web stranica priča priču o divnoj energiji tima, profesionalnosti te uslugama koje savršeno prate evropske trendove.

Dental-Studio Merdanić
Rolo-Max d.o.o.
Web, Graphic Design, CMS, CRM

Rolo-Max d.o.o.

Sigurnost, kvaliteta, garancija, ekspeditivnost – poruke su koje šalje profesionalni stil Rolo-Max stranice. Kvalitet evropskih standarda se treba vidjeti i na vizualnom identitetu kompanije, ne samo u finalnom proizvodu.

Web, CMS

ES-Star

ES-Star web stranica priča je o štamparskoj radnji sa dugom tradicijom, kod koje je na prvu uočljivo sve šta je korisnicima bitno. Responzivan dizajn je ključan, stoga je ES-Star stranica idealna gdje god je pregledate.

ES-Star