Usluge

Sva poslovna rješenja na jednom mjestu

Razvoj softvera za automatizaciju

Kreiranje web stranica i aplikacija

Unikatan i moderan dizajn web stranica

Oglašavanje na društvenim mrežama

Šta to zapravo Velyum radi?

Razvijamo tvoju online poslovnu strategiju te pomažemo izgraditi most između tvojih zadanih ciljeva i konačnih rezultata.

Brže, modernije, sigurnije: Softveri za automatizaciju

Brže, modernije, sigurnije: Softveri za automatizaciju

Važno je imati povjerenja u tehnologiju koja Vam osigurava prednost nad konkurencijom. Naš tim brine se da su Vaše vrijeme i Vaš novac sigurno uloženi i usklađeni. Kreiramo softver koji može automatizirati Vaše poslovanje, pružiti pregled podataka i uvid u poslovne statistike. Brže, modernije, sigurnije – tako se posao radi!

Ključ za rast kompanije: Poslovna rješenja

Ključ za rast kompanije: Poslovna rješenja

Sigurna rješenja uz dašak rizika! Uvijek je malo ludosti potrebno za puno uspjeha. Naš tim svoj posao počinje analizom tvog trenutnog poslovanja, upoznajemo se sa filozofijom, misijom i vizijom tvoje kompanije. Nakon toga predlažemo softversko rješenje koje je ključ za rast tvoje kompanije na tržištu.

Razvoj proizvoda

Razvoj proizvoda

Stručnjaci smo u radu koristeći Laravel, PHP, Javascript, Vue, Wordpress, HTML, CSS kao mnoge drugi programske jezike i alate. Naporno radimo kako bismo u što kraćem vremenskom periodu razvili Vaš proizvod i lansirali isti na tržište. Također obraćamo pažnju na to da arhitektura Vašeg projekta savršeno pristaje potrebama Vas i Vaših klijenata.

Čovjek je vizualno biće: Grafički dizajn

Čovjek je vizualno biće: Grafički dizajn

Bitno je upoznati tebe, tvoju kompaniju i ono što pokreće tvoj svijet. Zašto? Zato što se samo tako može ispričati tvoja priča u slikama, kroz grafička rješenja i vizuale koji odgovaraju energiji tvoje kompanije. Savremeni svijet je izgrađen na bazi grafičkog dizajna ujedinjujući verbalne i vizualne elemente u jedno. To je naša supermoć: pričanje tvoje priče kroz jedinstvo verbalnog i vizualnog.

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Kako bi tvoja kompanija imala profesionalnu prezentaciju, potrebno je da imaš tim koji ulaže vrijeme i trud u fotografije i tekstove koji su ogledalo tvog poslovanja. Naš tim ulaže puno truda kako bi prezentacija naših klijenata na društvenim mrežama bila profesionalna i privlačna krajnjim korisnicima. Digitalni marketing je postao vodeća vrsta marketinga. Posluj pametno.

Održavanje i podrška

Održavanje i podrška

Jednom kada je Vaš željeni proizvod kreiran, nastavljamo s nadograđivanjem i pružamo podršku pri svakom Vašem upitu. Naš tim će Vam pomagati kod svakog mogućeg problema, prateći Vas kroz sve poteškoće do kojih može doći.