Usluge

Šta to zapravo Velyum radi?

Razvijamo Vašu online poslovnu strategiju te pomažemo izgraditi most između Vaših zadanih ciljeva i konačnih rezultata.

Softveri za automatizaciju

Softveri za automatizaciju

Važno je imati povjerenje u tehnologiju koja Vam osigurava prednost nad konkurencijom. Naš tim brine se da su Vaše vrijeme i Vaš novac sigurno uloženi i usklađeni. Kreiramo softver koji može automatizirati Vaše poslovanje, pružiti pregled podataka i uvid u poslovne statistike. Brže, modernije, sigurnije – tako se posao radi!

Poslovna rješenja

Poslovna rješenja

Sigurna rješenja uz dašak rizika! Naš tim svoj posao počinje analizom Vašeg trenutnog poslovanja, upoznajemo se sa filozofijom, misijom i vizijom Vaše kompanije. Nakon toga predlažemo softversko rješenje koje je ključ za rast Vaše kompanije na tržištu.

Razvoj proizvoda

Razvoj proizvoda

Stručnjaci smo u radu koristeći Laravel, PHP, Javascript, Vue, HTML, CSS kao i mnoge druge programske jezike i alate. Naporno radimo kako bismo u što kraćem vremenskom periodu razvili Vaš proizvod i lansirali isti na tržište. Također obraćamo pažnju na to da arhitektura Vašeg projekta savršeno pristaje potrebama Vas i Vaših klijenata.

Grafički dizajn

Grafički dizajn

Bitno je upoznati Vas, Vašu kompaniju i ono što pokreće Vaš svijet. Zašto? Zato što se samo tako može ispričati Vaša priča u slikama, kroz grafička rješenja i vizuale koji odgovaraju energiji vaše kompanije. Savremeni svijet je izgrađen na bazi grafičkog dizajna ujedinjujući verbalne i vizualne elemente u jedno. To je naša supermoć: pričanje Vaše priče kroz jedinstvo verbalnog i vizualnog.

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Kako bi Vaša kompanija imala profesionalnu prezentaciju, potrebno je da imate tim koji ulaže vrijeme i trud u fotografije i tekstove koji su ogledalo Vašeg poslovanja. Naš tim ulaže puno truda kako bi prezentacija naših klijenata na društvenim mrežama bila profesionalna i privlačna krajnjim korisnicima. Digitalni marketing je postao vodeća vrsta marketinga. Posluj pametno.

Održavanje i podrška

Održavanje i podrška

Kada završimo sa izradom projekta, nastavljamo s nadograđivanjem i pružamo podršku pri svakom Vašem upitu. Naš tim će Vam pomagati kod svakog mogućeg problema, prateći Vas kroz sve poteškoće do kojih može doći.

Spremni ste za promjene, inovacije, napredovanje?

Čekamo vašu poruku za saradnju - ovo je godina poslovnog rasta, pripremite se na vrijeme.